ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΤΖΑΚΙΑ
Τζάκια Χωρίς Καμινάδα

Τζάκια Χωρίς Καμινάδα

Το τζάκι είναι ένα στοιχείο που χαρίζει ομορφιά και γοητεία στο χώρο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις παρουσιάζεται αδυναμία να υπάρξει η απαιτούμενη καπνοδόχος. Η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα τζάκια χωρίς καμινάδα. Τα τζάκια αυτά, μπορούν να εγκατασταθούν σε χώρους που δεν υπάρχει καπνοδόχος, και να προσφέρουν τη θαλπωρή και τη γοητεία της φλόγας, χωρίς την ανάγκη να υπάρξει μια περίπλοκλη εγκατάσταση. Οι εστίες αυτές ονομάζονται τζάκια βιοαιθανόλης, ή τζάκια αιθυλικής αλκοόλης, καθώς για την καύση καταναλώνουν ένα ειδικό υγρό, το οποίο είναι οικολογικό, άοσμο και ασφαλές. Έτσι χαρίζουν την εικόνα ενός αναμμένου τζακιού, με πραγματική φλόγα, η οποία έχει λίγο μικρότερη ένταση από την αντίστοιχη των κλασικών τζακιών. Δεν αποτελούν την ιδανική λύση για θέρμανση, μπορούν όμως να αναβαθμίσουν την εικόνα ενός εσωτερικού χώρου, και να εγκατασταθούν με ευκολία και ταχύτητα.

Ένα τζάκι χωρίς καμινάδα, μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη σε επαγγελματικούς χώρους, χαρίζοντας αισθητική ποιότητα και φινέτσα, προσφέροντας την εικόνα της πραγματικής φλόγας, και αφαιρώντας το άγχος μια σύνθετης εγκατάστασης, καθώς αποτελεί μια ευέλικτη λύση, με ευκολία στην τοποθέτηση και στη λειτουργία.

Στον Όμιλο Φράγκου, διαθέτουμε μια μεγάλη κλίμακα από τζάκια βιοαιθανόλης / τζάκια αιθυλικής αλκοόλης, ώστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο χώρο σας και καλύπτει τις λειτουργικές και αισθητικές σας απαιτήσεις. Αγοράζοντας ένα τζάκι χωρίς καμινάδα από τον Όμιλο Φράγκου, γνωρίζετε ότι παίρνετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, με διεθνείς πιστοποιήσεις, εγγύηση και τη γνωστή υποστήριξη που προσφέρει ο Όμιλος στους πελάτες του εδώ και 50 χρόνια.