ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΤΖΑΚΙΑ
Τζάκια Καλοριφέρ

Τζάκια Καλοριφέρ

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχει ένα τζάκι καλοριφέρ, είναι η δυνατότητα να ζεστάνει ένα ολόκληρο σπίτι, αξιοποιώντας τα σώματα θέρμανσης που είναι εγκατεστημένα στην κατοικία. Το τζάκι-καλοριφέρ μπορεί να αντικαταστήσει έναν καυστήρα πετρελαίου, καίγοντας καυσόξυλα με υψηλή απόδοση και πολύ οικονομικά, ζεσταίνοντας τα καλοριφέρ του σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο παρέχει ομοιόμορφη θέρμανση σε όλους τους χώρους. Παράλληλα τα τζάκια καλοριφέρ προσφέρουν κατά τη λειτουργία τους και ζεστό νερό χρήσης, καλύπτοντας οικονομικά και ολοκληρωμένα τις ανάγκες μιας οικογένειας. Μάλιστα, η χρήση ενός τζακιού καλοριφέρ υψηλής απόδοσης, επιτρέπει σε μια οικογένεια να ανεξαρτητοποιηθεί από τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομική θέρμανση του σπιτιού.

Ο Όμιλος Φράγκου έχει εξασφαλίσει για το Ελληνικό κοινό ένα μεγάλο φάσμα από τζάκια καλοριφέρ υψηλής απόδοσης, με στόχο να βρίσκεται η ιδανική λύση για κάθε σπίτι, ανάλογα με τα τετραγωνικά του, τις αισθητικές απαιτήσεις, αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες των ενοίκων του. Τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ που προσφέρει ο Όμιλος Φράγκου, είναι κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας και απόδοσης. Έτσι γνωρίζετε πως η επιλογή σας, σας εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, οικονομία χρήσης, πολυετή εγγύηση και τη γνωστή υποστήριξη του Ομίλου, που τον έχει καταξιώσει εδώ και 50 χρόνια στη θέση του ηγέτη της αγοράς.

Για να κάνετε το πρώτο βήμα για την οικονομική και αποδοτική θέρμανση της κατοικίας σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μία από τις εκθέσεις μας, ώστε να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για το χώρο σας.

επιλέξτε κατηγορία