ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΤΖΑΚΙΑ

Τζάκια

Ο Όμιλος Φράγκου έχοντας εμπειρία 50 ετών στο χώρο του τζακιού, επιλέγει τα πλέον ποιοτικά και σύγχρονα τζάκια για να προσφέρει στο Ελληνικό κοινό μια ευρύτατη γκάμα από εξαιρετικές επιλογές σε ενεργειακά τζάκια και σόμπες. Από τα υψηλής απόδοσης αερόθερμα τζάκια, μέχρι τα τζάκια καλοριφέρ που μπορούν να θερμάνουν ένα ολόκληρο σπίτι, κι από τις ένθετες εστίες που μετατρέπουν το παλιό ανοιχτό τζάκι σε ενεργειακό, μέχρι τα τζάκια αερίου που μπορούν να θερμάνουν αποτελεσματικά ένα χώρο χωρίς την ανάγκη να αποθηκεύετε ξύλα. Τη μεγάλη αυτή γκάμα επιλογών συμπληρώνουν τα τζάκια χωρίς καμινάδα, για εκείνους που θέλουν τη γοητεία της φλόγας χωρίς να χρειάζονται καπνοδόχο, αλλά και τα premium τζάκια υψηλής αισθητικής, των πιο διάσημων οίκων του εξωτερικού, για χώρους με ξεχωριστό design και μοναδικό στυλ.

Τον Όμιλο Φράγκου έχουν εμπιστευθεί ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων τους μεγάλοι οίκοι όπως οι SEGUIN DUTERIEZ η JC BORDELET η AXIS, η FERLUX και η LACUNZA.

Το φάσμα των επιλογών, μπορεί να καλύψει κάθε υποψήφιο αγοραστή, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα, διεθνείς πιστοποιήσεις υψηλής απόδοσης και οικονομίας, αλλά και τη μακροχρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας που σας εξασφαλίζει ο Όμιλος Φράγκου, με την ηγετική του θέση στην αγορά.

κατηγορίες τζακιών