ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΣΟΜΠΕΣ

Σόμπες

Οι ενεργειακές σόμπες ξύλου ή πέλλετ, αποτελούν έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο θέρμανσης, συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση καύσης με την ενεργειακή οικονομία. Οι σύγχρονες ενεργειακές σόμπες, είναι απαλλαγμένες από τις αδυναμίες που έκρυβαν οι κλασικές ξυλόσομπες, και μπορούν με απόλυτη ασφάλεια και με μεγάλη ευκολία να χαρίσουν ζεστασιά σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.

Εφοδιασμένες με πυράντοχο κρύσταλλο, οι σύγχρονες σόμπες υψηλής απόδοσης επιτρέπουν την οπτική επαφή με τις φλόγες, διατηρώντας τη γοητεία του τζακιού, και προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια κατά την καύση. Έχουν μάλιστα το πλεονέκτημα να μη χρειάζονται μεγάλη καμινάδα, και έτσι να μπορούν να εγκατασταθούν σε μεγάλο πλήθος χώρων χωρίς να απαιτούν κάποια ιδιαίτερη υποδομή.

Ο Όμιλος Φράγκου έχοντας εμπειρία 50 ετών στο χώρο της σόμπας και του τζακιού, έχει επιλέξει ένα ευρύ φάσμα από εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής απόδοσης ενεργειακές σόμπες πέλλετ και ξύλου, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Τα προϊόντα μας άλλωστε διακρίνονται γιατί συνοδεύονται από μακρόχρονη εγγύηση κατασκευαστή και φέρουν πιστοποιήσεις από τους πλέον έγγυρους οργανισμούς.

κατηγορίες σομπών