50 χρόνια εμπειρίας
Η εταιρεία Φράγκος ξεκινά την πορεία της από το 1970, έχοντας την πρωτοπορία στον χώρο του τζακιού, καθώς ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρεία που κατασκεύασε τα μαντεμένια ενεργειακά τζάκια Turbo Fire με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και υψηλές αποδόσεις, κερδίζοντας βραβείο ευρεσιτεχνίας από το Ελληνικό κράτος.

Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της και να διευρύνει το δίκτυό της, έχοντας ανοίξει 4 νέα καταστήματα στην Αθήνα, και έχοντας αυξήσει τις αποκλειστικές συνεργασίες με καταστήματα της περιφέρειας, έτσι ώστε τα τζάκια του Ομίλου να είναι διαθέσιμα σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της και στο εξωτερικό, εξάγοντας πλέον προϊόντα και σε χώρες όπως η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Σερβία, το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια και η Αλβανία.

Ο Όμιλος Φράγκου, έχοντας τη θέση του ηγέτη στον κλάδο του τζακιού, νιώθει τιμή για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει το Ελληνικό κοινό τα τελευταία 50 χρόνια και θα συνεχίσει να τιμά την εμπιστοσύνη αυτή προσπαθώντας με αφοσίωση και μεράκι να προσφέρει ποιοτικές και αξιόπιστες επιλογές για το χώρο της κατοικίας.
Θα βρείτε ένα κατάστημα μας ή έναν αντιπρόσωπο μας σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία.
60 ΕΛΛΑΔΑ
1 ΚΥΠΡΟ
4 ΑΛΒΑΝΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αντιπρόσωποι των καλύτερων brands