ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΤΖΑΚΙΑ
Ενεργειακές Ένθετες Εστίες

Ενεργειακές Ένθετες Εστίες

Οι ενεργειακές ένθετες εστίες που συχνά αποκαλούνται στην αγορά τζάκια κασέτες, είναι το μέσο για να μετατρέψετε το παραδοσιακό ανοιχτό τζάκι, σε ενεργειακό τζάκι υψηλής απόδοσης. Στην ουσία πρόκειται για ένθετα τζάκια, δηλαδή έτοιμες ενεργειακές εστίες, που τοποθετούνται μέσα στο χώρο που αφήνει το ανοιχτό τζάκι, μετατρέποντας το παλιό απλό τζάκι σε ενεργειακό.

Με τις ένθετες εστίες, μπορείτε μέσα σε μία ημέρα να αναβαθμίσετε το παλαιό ανοιχτό τζάκι χαμηλής απόδοσης, σε ένα σύγχρονο ενεργειακό τζάκι υψηλής απόδοσης, που θα σας προσφέρει αυξημένη ζεστασιά στο σπίτι, χαμηλότερη κατανάλωση καυσόξυλων, απαλλαγή από το κάπνισμα του ανοιχτού τζακιού και απόλυτη ασφάλεια χάρη στην πυράντοχη πόρτα που εξασφαλίζει πως οι σπίθες από τα ξύλα δε θα ξεφύγουν από το χώρο του τζακιού και δε θα σας ανησυχήσουν ποτέ ξανά.

Βασική προϋπόθεση, για την επιτυχημένη μετατροπή του παλιού τζακιού σε ενεργειακό, αποτελεί η σωστή επιλογή ένθετης εστίας καθώς και η εγκατάσταση από ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Αυτοί οι παράγοντες θα σας εξασφαλίσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Ο Όμιλος Φράγκου, με την ηγετική του θέση στην αγορά των ενεργειακών τζακιών, σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από επιλογές ένθετων εστιών, και σας εξασφαλίζει την εγκατάσταση από εξειδικευμένο συνεργείο μετατροπών, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, και να απολαμβάνετε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του για πολλά χρόνια.

Καλέστε μας, ώστε να οργανώσουμε μεθοδικά και υπεύθυνα, τη μετατροπή του παλαιού σας τζακιού σε ενεργειακό.

επιλέξτε κατηγορία