26 Σεπτεμβρίου 2018

Υπάρχουν εκπτώσεις ή προσφορές στα τζάκια;

Υπάρχουν πραγματικές εκπτώσεις, ή προσφορές στα τζάκια;

Καθώς τα ενεργειακά τζάκια, γίνονται ολοένα και πιο γνωστά, ως μία εξαιρετική και οικονομική λύση θέρμανσης, το κοινό είναι λογικό να ψάχνει εκπτώσεις ή προσφορές για τζάκια, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του με οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.

Είναι όμως πραγματικές οι εκπτώσεις που γίνονται στο χώρο των τζακιών;

Ανά περιόδους, υπάρχουν αληθινές εκπτώσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα, καθώς η εταιρεία θέλει να δώσει κίνητρο ώστε το κοινό να μπορέσει να αποκτήσει ένα ενεργειακό τζάκι υψηλής ποιότητας σε τιμή προσιτή και συμφέρουσα. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παρακολουθούν τις προσφορές και να ενημερώνονται τόσο μέσω του επίσημου site, όσο και μέσα από τα social media του Ομίλου Φράγκου, ώστε να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές.

Ο λόγος που αυτές οι εκπτώσεις είναι εφικτές, είναι η μακροχρόνια συνεργασία του Ομίλου Φράγκου με τους μεγαλύτερους κατασκευστές διεθνώς, και η δυνατότητα προμήθειας μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων, με στόχο να συμπιέζεται το κόστος τους και να διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το ζητούμενο άλλωστε είναι να μπορούμε να παρέχουμε στο αγοραστικό κοινό, ενεργειακά τζάκια και σόμπες υψηλής ποιότητας και ενεργειακής οικονομίας, σε προσιτές τιμές, ώστε να διαμορφώνεται μία πολύ καλή σχέση ποιότητας / τιμής για τον τελικό καταναλωτή.

Διαβάστε επίσης