26 Σεπτεμβρίου 2018

Γιατί να επιλέξετε τζάκι από τον Όμιλο Φράγκου;

Αν αναρωτιέστε για τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει η επιλογή ενός προϊόντος από τον Όμιλο Φράγκου, αξίζει να σημειώσουμε μερικά από χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα προϊόντα μας.

Τα τζάκια που διαθέτει ο Όμιλος Φράγκου, καλύπτονται από μακροχρόνιες εργοστασιακές εγγυήσεις, χωρίς ψιλά γράμματα, οι οποίες φτάνουν για αρκετά από αυτά μέχρι και στη 12ετία.

Αυτό βεβαίως δε συμβαίνει τυχαία. Αυτό είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής που έχουν τα προϊόντα του ομίλου, .καθώς ο σχεδιασμός και τα υλικά κατασκευής τους, είναι υψηλών προδιαγραφών, για της μαντεμένιες εστίες του ομιλου φραγκου η ποιότητα του μαντεμιού όπου χρησιμοποιείται δεν είναι ανακυκλώσιμη αποτελείται από καθαρό μείγμα και το πάχος του φτάνει έως 12 mm ενώ οι περισσότερες εταιρείες φτάνουν τα 6 mm.

Για τα μεταλλικά  τζάκια του ομίλου φράγκου  το μέταλλο που χρησιμοποιείται είναι ειδικό μείγμα ατσαλιού υψηλών θερμοκρασιών και τα εσωτερικά μέρη της εστίας δεν αποτελούνται από Βερμικουλιτές που σπάνε αλλά από ειδικό πυρότουβλο πάχους 6.5 cm και με υψηλή περιεκτικότητα σε αλουμινα  ή πυροπλάκες υψηλών θερμοκρασιών. 

Μαντεμένιο ενεργειακό τζάκι του ομίλου φράγκου

64a


Μεταλλικό ενεργειακό τζάκι του ομίλου φράγκου

65

Έχουν τα πιο σύγχρονα Αποκλειστικά πατενταρισμένα συστήματα καύσης, έτσι καίνε 50% λιγότερο ξύλο από τα αλλά ενεργειακά τζάκια. Οι αποδόσεις τους να φτάνουν σε υψηλότατα επίπεδα, και εξασφαλίζουν στον καταναλωτή ζεστασιά και θαλπωρή, με τη μέγιστη δυνατή οικονομία καυσίμου. Η κατανάλωση είναι μόλις 1,4 kg ξύλα ανά ώρα στη λειτουργία συντήρησης.

62 63

Χαρακτηρίζονται τζάκια υψηλής ενεργειακής κλάσης, φτάνοντας ως και 85% απόδοση, που σημαίνει ότι μπορούν να θερμάνουν χώρους έως και 300 τετραγωνικά.

Παράλληλα, πέρα από τις πολυετείς εγγυήσεις, τα προϊόντα του ομίλου φέρουν τις περισσότερες Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις, από διεθνώς αναγνωρισμένα Ινστιτούτα υψηλού κύρους. Έτσι γνωρίζετε πως το τζάκι, ή η σόμπα που θα επιλέξετε από τον Όμιλο Φράγκου, είναι ένα απολύτως ασφαλές και εγγυημένο προϊόν, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και με ελεγμένη και πιστοποιημένη απόδοση.

Διαβάστε επίσης