ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΣΟΜΠΕΣ
Στόφες | Κουζίνες Ξύλου

Στόφες | Κουζίνες Ξύλου

Οι στόφες και οι κουζίνες ξύλου, είναι συσκευές που μας γυρίζουν σε νοσταλγικές εποχές και μας ταξιδεύουν σε σπιτικά αρώματα ανέμελων καιρών. Συνδυάζουν την παραγωγή θερμότητας με τη δυνατότητα να μαγειρέψετε φαγητό, με την ποιότητα και την ξεχωριστή, βελούδινη υφή που χαρίζει ο ξυλόφουρνος.

Οι σημερινές στόφες, μπορούν να δώσουν στην κουζίνα σας έναν παραδοσιακό και ρετρό χαρακτήρα, όμως παρέχουν ταυτόχρονα μια σειρά από σημαντικές διευκολύνσεις. Πρόκειται άλλωστε για σύγχρονες συσκευές, με υψηλή απόδοση που μπορούν να παρέχουν ζεστό νερό χρήσης, εφόσον συνδεθούν με μπόιλερ, ενώ μπορούν ακόμα και να ζεστάνουν σώματα καλοριφέρ.

Αν αυτές οι νοσταλγικές νότες και τα οικεία αρώματα που αναδύονται από μια κουζίνα ξύλου, αγγίζουν ευαίσθητες χορδές σας, και σας ξυπνούν μνήμες και γεύσεις βελούδινου σπιτικού φαγητού, τότε δε χάνετε τίποτα να μας καλέσετε στο τηλέφωνο ή να επισκεφθείτε μία από τις εκθέσεις μας για να συζητήσουμε παρέα τις δυνατότητες και τις διευκολύνσεις που παρέχει μια τέτοια ξεχωριστή συσκευή.