ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΤΖΑΚΙΑ
Τζάκια Premium Design

Τζάκια Premium Design

Για όσους το design, και η ομορφιά αποτελούν τρόπο ζωής, υπάρχει μία γκάμα από Premium Τζάκια, διάσημων οίκων του εξωτερικού, που μπορούν να δέσουν αρμονικά με χώρους υψηλής αισθητικής. Η πολυετής συνεργασία μας με τη JC Bordelet, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε εξαιρετικά έργα και να διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών, που έχουν βραβευτεί από Ινστιτούτα Αρχιτεκτονικής και κοσμούν Μουσεία Σύγχρονης Τέχνης.

Αυτή η σειρά των Premium Τζακιών, είναι ιδανική για να χαρίσει φινέτσα και ποιότητα σε χώρους με ιδιαίτερο design. Τα τζάκια αυτά μπορούν να προσδώσουν κύρος σε χώρους μεγάλης κλίμακας, όπως ένα Lobby ξενοδοχείου υψηλής στάθμης, αλλά και να σφραγίσουν με την εικόνα τους, το κέντρο μιας σύγχρονης κατοικίας. Απευθύνονται σε ανθρώπους με υψηλές απαιτήσεις και εκλεπτυσμένο γούστο, για τους οποίους η αισθητική και η φινέτσα αποτελούν τρόπο ζωής.

Αν κρίνετε πως ένα premium τζάκι υψηλής αισθητικής, είναι το στοιχείο που θα χαρίσει ζεστασιά και ποιότητα στο χώρο σας, τότε θα είναι χαρά μας να σας ξεναγήσουμε στις πιο σύγχρονες δημιουργίες των σχεδιαστών, ώστε να επιλέξετε το έργο που ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο και στο δικό σας ξεχωριστό στυλ.

επιλέξτε κατηγορία