26 Σεπτεμβρίου 2018

Υπάρχουν πιστοποιήσεις για τα τζάκια;

Πώς μπορούμε να κρίνουμε την ποιότητα ενός τζακιού ή μιας σόμπας;

Αν έχετε μπει στη διαδικασία, να κάνετε έρευνα αγοράς για να αποκτήσετε ένα σύγχρονο τζάκι που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, τότε ίσως να προσέξατε πως κυκλοφορούν πολλά προϊόντα, σε μια μεγάλη κλίμακα τιμών, που συχνά μπαίνουν όλα σε μια μεγάλη κατηγορία όπως για παράδειγμα αυτή των ενεργειακών τζακιών. Έτσι είναι εύλογο να δημιουργούνται απορίες, καθώς μέσα σε αυτό το πλήθος των προϊόντων, δεν είναι εύκολο να διακρίνει κανείς ποια προϊόντα είναι πράγματι ποιοτικά και ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να προσέξει ο αγοραστής.

Σε έναν χώρο που οι τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων δεν μπορούν να ελεγχθούν εύκολα από τον καταναλωτή, ο πιο δόκιμος τρόπος για να κρίνετε την ποιότητα και την αποδοτικότητα ενός προϊόντος, είναι να ελέγξετε τις πιστοποιήσεις που το συνοδεύουν.

Τί πιστοποιήσεις υπάρχουν στα τζάκια;

Στην αγορά των τζακιών θα συναντήσετε συχνά προϊόντα που είτε δεν έχουν οποιαδήποτε πιστοποίηση, είτε φέρουν κάποιες υποτυπώδεις πιστοποιήσεις από πηγές χαμηλού κύρους. Άλλες φορές θα πετύχετε προϊόντα, των οποίων οι εγγυήσεις, δεν είναι εργοστασιακές, αλλά μοιάζουν περισσότερο με υποσχέσεις των μεταπωλητών, γεμάτες εξαιρέσεις και ψιλά γράμματα.

Για να εξασφαλίσετε πως το νέο σας τζάκι, ή η νέα σας σόμπα, θα λειτουργεί σωστά και αποδοτικά για καιρό, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα προϊόν με ελεγμένη ποιότητα, συγκεκριμένες προδιαγραφές, και το οποίο θα συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύση ενός σοβαρού ομίλου με καλό όνομα και μακροχρόνια παρουσία στο χώρο.

Από την πλευρά μας, στον Όμιλο Φράγκου, φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους σημαντικότερους κατασκευαστές στο χώρο του σύγχρονου τζακιού, ώστε να μπορούμε να διαθέσουμε στο κοινό, προϊόντα αξιόπιστα, αποδοτικά, και εγγυημένα.

Τα τζάκια που θα βρείτε στη γκάμα μας, φέρουν τις περισσότερες Ευρωπαϊκές πιστοποίησεις της αγοράς, από επώνυμα εγκεκριμένα Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα όπως din+, flame verte, BBC, eco label, energ A και είναι εναρμονισμένα με την ευρωπαϊκή οδηγία EN 13229. Δεν είναι τυχαίο που συνοδεύονται από τις πλέον μακροχρόνιες εργοστασιακές εγγυήσεις  της αγοράς, φτάνοντας μέχρι και τα 12 χρόνια, χωρίς εξαιρέσεις στο βασικό προϊόν και ψιλά γράμματα. Έτσι τα προϊόντα του Ομίλου Φράγκου τα απολαμβάνετε για καιρό, χωρίς ανησυχία για την αποδοτικότητα, την υποστήριξη και την εγγύηση που τα συνοδεύει.

Διαβάστε επίσης