ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ
ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
image
Όνομα προϊόντος

ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ

Περιγραφή

Αν έχετε ήδη το δικό σας τζάκι βιοαιθανόλης και αναζητάτε ασφαλή, οικονομική και πιστοποιημένη καύσιμη ύλη, αξίζει να εμπιστευθείτε τη βιοαιθανόλη eco-fire.

Πρόκειται για ποιοτικό, ελεγμένο και αξιόπιστο καύσιμο, πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς. Η eco-fire είναι βιοαιθανόλη υψηλής ποιότητας που δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση σε τζάκι βιοαιθανόλης. Είναι ελεγμένη και πιστοποιημένη από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας "Norodowy Institute Zdrowia Publicznego". Η βιοαιθανόλη eco-fire έχει υποστεί επεξεργασία καθαρισμού & διαδικασία διόρθωσης ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή καύση σε εσωτερικό χώρο. Θεωρείται από τις κορυφαίες αιθανόλες που προσφέρονται στην αγορά καθώς η καθαρότητά της προσεγγίζει το 96,6%. Γι'αυτό και υπερέχει σε ποιότητα, καθώς είναι σχεδόν άοσμη, δίχως καπνό, δίχως τέφρα, χωρίς αιθάλη.

Μάλιστα η φλόγα που σχηματίζει, έχει θερμή κίτρινη απόχρωση και όχι ψυχρή μπλε όπως άλλες αιθανόλες της αγοράς, δημιουργώντας έτσι ζεστή ατμόσφαιρα με τη γοητεία και τη θαλπωρή της φλόγας.

Διατίθεται σε συσκευασία των 5 λίτρων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελία βιοαιθανόλης ή ζητήστε προσφορά, για να έχετε πιστοποιημένη βιοαιθανόλη σε τιμή σχεδόν χονδρικής.

Με την αξιοπιστία και την ειδίκευση σε προϊόντα και αξεσουάρ τζακιού που έχει ο Όμιλος Φράγκου.

 
 

 

 

ΑΝΟΙΓΜΑ +
ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
image image image image
σχετικά προϊόντα
espa-banner
espa-banner