ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΖΑΚΙΟΥ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ
ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
image
Όνομα προϊόντος

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΖΑΚΙΟΥ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ

Περιγραφή

Ο Όμιλος Φράγκου προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ τζακιού για τζάκια χωρίς καμινάδα, έχοντας πείρα πολλών δεκαετιών πάνω στο τζάκι και συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης. Στο χώρο μας μπορείτε να βρείτε από συμπληρωματικά εξαρτήματα για το τζάκι αιθυλικής αλκοόλης - βιοαιθανόλης που έχετε στο χώρο σας, μέχρι καλαίσθητα διακοσμητικά που θα δώσουν στην εστία σας μοναδική γοητεία και ομορφιά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα εντυπωσιακά κεραμικά βότσαλα σε διαφορετικές αποχρώσεις, που μπορούν να συμπληρώσουν ένα σύγχρονο τζάκι χωρίς καμινάδα, δίνοντας στο χώρο σας μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας και συμβάλλοντας στο να έχετε ένα θαυμάσιο αισθητικό αποτελέσμα.

Παράλληλα ο Όμιλος μας, παρέχει για τη λειτουργία του συγκεκριμένου τύπου εστιών, την ειδική βιοαιθανόλη για τζάκι της eco-fire, η οποία είναι πιστοποιημένη, υψηλής ποιότητας καύσιμη ύλη. Θα τη βρείτε σε συσκευασίες των 5lt και σε ανταγωνιστικές τιμές, έχοντας τη σιγουριά πως χρησιμοποιείτε στο τζάκι σας ένα υψηλής ποιότητας προϊόν.

ΑΝΟΙΓΜΑ +
ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
image image image image image image
σχετικά προϊόντα
.
espa-banner
espa-banner