ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
BBQ
Συσκευές Μπάρμπεκιου
VULX & ONCE
ONCE
ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
image
Όνομα προϊόντος

ONCE

Περιγραφή

Το Once είναι μια σειρά από προϊόντα εξωτερικού χώρου που προσφέρει η JC BORDELET. Αυτή η σειρά γεννήθηκε από τη διαρκή επιθυμία να εξελισσόμαστε και να καινοτομούμε γύρω από την κύρια τεχνογνωσία μας την "μεταλλουργία". Από την απλούστερη έκφρασή του έως μια πιο περίτεχνη έκδοση, η φιλικότητα προς τον χρήστη θα είναι η κύρια λέξη-κλειδί αυτού του barbeque. Το Once θα είναι ο νέος σας τόπος κοινής χρήσης και ο γαστρονομικός σας σύμμαχος. Τίποτα δεν είναι πιο φιλικό από το να μαζευτείτε γύρω από μια φωτιά για να περάσετε καλά με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το Once evolution μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα καθισμένα. Το πλατω του από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας με εξωτερική διάμετρο 65 cm μπορεί επίσης να φιλοξενήσει ένα στήριγμα για τη σχάρα μπάρμπεκιου στο κέντρο της. Το εξωτερικό κεραμικό κάλυμμα διαμέτρου 117 cm είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα για να διαλέξετε. Η βάση του ύψους 107 cm είναι ιδανική για να απολαύσετε το Once Evolution καθιστός ή όρθιος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κούτσουρα 30 cm για περισσότερη ευχαρίστηση ή κάρβουνο για περισσότερη αυτονομία.

Σχάρα μπάρμπεκιου με τη στήριξή της
Η σχάρα περιέχει και την στήριξή της και σας επιτρέπει να ψήνετε με ξύλο.

Καυστήρας αιθανόλης
Για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τη συσκευή σας, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε έναν καυστήρα αιθανόλης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε τη φλόγα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το ξαναγέμισμα του ξύλου.

Plancha
Ανοξείδωτο ατσάλι, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε το φαγητό σας σε μια έκδοση πλατό.. Μπορεί να στερεωθεί στη συσκευή σας ONCE ανάλογα με τις ανάγκες σας

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ
Αυτό το γυαλί σας επιτρέπει να προστατεύετε τους καλεσμένους σας γύρω από την εστία. Προστατεύει επίσης το φαγητό σας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος

 

 

ΑΝΟΙΓΜΑ +
ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
image image image image image image image image image image image image
σχετικά προϊόντα
espa-banner
espa-banner