ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
BBQ
Συσκευές Μπάρμπεκιου
ΟFYR BARBECUE
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΛΑΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ
ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
image
Όνομα προϊόντος

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΛΑΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Περιγραφή

 To στιλάτο επιτραπέζιο πλατό σας μεταφέρει στον κόσμο του απολαυστικού μπάρμπεκιου. Γίνεται αφορμή επαφής και συνάθροισης με αγαπημένα πρόσωπα. Βάζοντάς το στο κέντρο του τραπεζιού σας, δημιουργείτε μια μοναδική ατμόσφαιρα για εσάς και την παρέα σας. Τα πλούσια αρώματα και οι γεύσεις από τη χρήση του Tablo BBQ, δίνουν τη μαγική αίσθηση υπαίθριου ψησίματος.

 Μπορείτε να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας, αξιοποιώντας το με φρέσκα λαχανικά, ψάρι, κρέας ή ακόμα και να σιγοψήσετε πιτάκια ή αυγά.

 Το πλατό αποτελείται από μαντέμι και περιλαμβάνει δυνατότητα ρύθμισης της καύσης  για να πετυχαίνεις την  ιδανική θερμοκρασία για το ψήσιμο σου. Επίσης, με την  αγορά του προϊόντος, σας δίνουμε δώρο την μεταλλική κανάτα για γρήγορο άναμμα  του κάρβουνου, μεταλλική χειρολαβή για να ρυθμίζεις την θερμοκρασία ή να γυρίζεις το πλατό σου χωρίς να καίγεσαι, τον μεταλλικό δίσκο για να μεταφέρεται εύκολα το επιτραπέζιο πλατό μπάρμπεκιου και να παρέχει προστασία στην επιφάνεια που το ακουμπάμε.

  Επιπρόσθετα σας παρέχουμε και 1 συσκευασία από μπριγκέτες καρύδας για το πρώτο σας άναμμα που μας δίνουν υψηλή θερμοκρασία, μεγάλη διάρκεια (1-3 ώρες ) και βγάζουν λίγο καπνό και πολύ λίγη στάχτη . Φέρει  πιστοποιητικά υγιεινής και διατίθεται και  σε συσκευασία δώρου, κάνοντας το μοναδικό για να το χαρίσετε σε κάποιο φίλο ή ακόμα ως δώρο γάμου .

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να έχουν μικρές διαφοροποιήσεις, λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης του site. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για ακριβείς πληροφορίες

 

ΑΝΟΙΓΜΑ +
ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
image image image image image image image image image
σχετικά προϊόντα
espa-banner
espa-banner