YOU ARE HERE:
BBQ
BBQ Accessories
ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ
CUSTOMER
CONTACT
NUMBER
image
Product name

ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ

Description

Ο φούρνος πίτσας είναι πολύ δημοφιλές αξεσουάρ της ΟFYR. Είναι ένας ξυλόφουρνος και προσφέρεται τέλεια για να φτιάξετε τις πιο νόστιμες πίτσες. Ο φούρνος πίτσας OFYR περιλαμβάνει μια πρακτική σέσουλα πίτσας, καθώς και μια πλάκα από χυτοσίδηρο διπλής όψεως που καλύπτεται από μια πέτρινη βάση πίτσας και ένα διπλό ατσάλινο καπάκι που μπορεί να κλείσει με το περιστρεφόμενο εξωτερικό στρώμα. Η πλάκα από χυτοσίδηρο έχει οπές αερισμού που βοηθούν τη θερμότητα να κυκλοφορεί από τη μονάδα μαγειρέματος OFYR στο φούρνο, η οποία θερμαίνει την πίτσα πιο γρήγορα.

Περιστρέφοντας το πόμολο στο καπάκι, μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος του ανοίγματος μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού στρώματος. Όσο πιο μακριά είναι τα στρώματα, τόσο περισσότερη κυκλοφορία αέρα και θερμότητα παράγεται.

Ο φούρνος πίτσας είναι κατάλληλος για χρήση ως κανονικός φούρνος. Όταν φτιάχνετε πίτσες, η πέτρινη βάση πίτσας πρέπει να τοποθετείται στη λεία πλευρά της πλάκας από χυτοσίδηρο. Το ανάγλυφο τμήμα της πλάκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σχάρα.

Ο φούρνος πίτσας OFYR είναι συμπλήρωμα για τις μονάδες μαγειρέματος OFYR 85 και 100. Η πλάκα γκριλ για τον Φούρνο Πίτσας 85 και 100 έχει προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στην αντίστοιχη μονάδα μαγειρέματος.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τιμές ενδέχεται να έχουν μικρές διαφοροποιήσεις, λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης του site. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για ακριβείς πληροφορίες

MORE +
UP TO 15 MONTHLY
PAYMENTS
SEE OUR SALES
OFFERS
image image image image
relative products
espa-banner