ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΤΖΑΚΙΑ
Τζάκια Pellet

Τζάκια Pellet

Τα ενεργειακά τζάκια pellet, είναι μια κατηγορία τζακιών με ξεχωριστές ιδιότητες και πλεονεκτήματα, που μπορούν να δώσουν λύσεις και να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες θέρμανσης μιας σύγχρονης οικογένειας. Είναι τζάκια που δέχονται μια τυποποιημένη μορφή καύσιμης ύλης, το pellet, αντί για καυσόξυλα, και τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εγκατασταθούν ακόμα και σε διαμερίσματα που δεν έχουν υποδομή για καπνοδόχο, καθώς η απαιτούμενη διάμετρος της καμινάδας τους, επιτρέπει να δωθούν λύσεις που θα ήταν ανέφικτες σε άλλα είδη τζακιού. Προσφέρουν τη θαλπωρή της πραγματικής φλόγας, σε λίγο πιο μικρή ένταση από τα τζάκια ξύλου, και μπορούν ανάλογα με τον τύπο τους να μεταφέρουν τη θερμότητα σε πολλαπλούς χώρους μέσα από κανάλια ροής του ζεστού αέρα.

Τα τζάκια πέλλετ, προσφέρουν μια σειρά από σύγχρονες διευκολύνσεις και αυτοματισμούς, όπως τη δυνατότητα να ορίσετε την έναυση, δηλαδή την έναρξη της καύσης, μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Ένα σύγχρονο τζάκι πέλλετ, σας προσφέρει την ευκαιρία να ορίσετε εσείς την επιθυμητή θερμοκρασία της κατοικίας σας, ώστε μόλις αυτή επιτευχθεί το τζάκι να σβήνει, συμβάλλοντας στην ενεργειακή οικονομία. Παράλληλα, τα ενεργειακά τζάκια pellet, δημιουργούν και μια αίσθηση αυτονομίας, καθώς δε χρειάζεται να ανανεώνετε την καύσιμη ύλη τους υπερβολικά συχνά, αλλά μπορείτε να τα τροφοδοτείτε με καύσιμα ακόμη και ανά εβδομάδα (ανάλογα με το προϊόν). Όπως και τα υπόλοιπα ενεργειακά τζάκια, τα τζάκια pellet, είναι απολύτως ασφαλή καθώς ο μηχανισμός της πόρτας τους, εξασφαλίζει πως δεν κινδυνεύετε από τις σπίθες ή το κάπνισμα που θα μπορούσε να συμβεί σε ένα παλαιό τζάκι ανοιχτού τύπου.

Αν τα πλεονεκτήματα και οι διευκολύνσεις που προσφέρουν τα ενεργειακά τζάκια pellet σας ενδιαφέρουν, και ψάχνετε ποιο τζάκι είναι το πιο κατάλληλο για το χώρο σας, μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να επισκεφθείτε μία από τις εκθέσεις μας, ώστε να συζητήσουμε και να αναλύσουμε μαζί, όλες εκείνες τις παραμέτρους που θα δώσουν την ιδανική λύση για τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Στη γκάμα μας άλλωστε, υπάρχουν τζάκια πέλλετ των μεγαλύτερων κατασκευαστών, με διεθνείς πιστοποιήσεις και μετρήσεις απόδοσης, τα οποία συνοδεύονται από πολυετείς εγγύησεις, και τη γνωστή υποστήριξη που έχει καταξιώσει τον Όμιλο Φράγκου, στην κορυφή των επιλογών του αγοραστικού κοινού.