ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
ΤΖΑΚΙΑ
Τζάκια Ενεργειακά Αερόθερμα

Τζάκια Ενεργειακά Αερόθερμα

Τζάκια Ενεργειακά Αερόθερμα

Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια, συνδυάζουν τη θαλπωρή του παραδοσιακού τζακιού με υψηλή απόδοση καύσης και εντυπωσιακή ενεργειακή οικονομία. Πέρα από τον κλασικό τρόπο απόδοσης θερμότητας που έχει ένα ανοιχτό τζάκι, ένα αερόθερμο ενεργειακό τζάκι ζεσταίνει τον αέρα του χώρου σας, με φυσική ή μηχανικά υποβοηθούμενη κυκλοφορία, κάνοντας την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ευχάριστη και υγιεινή. Ανάλογα με τη θερμαντική ικανότητα του ενεργειακού τζακιού που θα επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα να καλύψετε από ένα μεγάλο δωμάτιο, μέχρι ένα ολόκληρο σπίτι, μεταφέροντας θερμό αέρα με κανάλια, σε επιμέρους χώρους της κατοικίας σας.

Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια που διαθέτει ο Όμιλος Φράγκου, μπορούν να χαρίσουν στο χώρο σας ζεστασιά και θαλπωρή, με ελάχιστη κατανάλωση καυσόξυλων, και με την ασφάλεια που εξασφαλίζει η πόρτα από πυράντοχο κεραμικό κρύσταλλο. Η ευρύτατη γκάμα ενεργειακών τζακιών από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο τζάκι για το δικό σας σπίτι, εφοδιασμένο με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις απόδοσης, και με τη γνωστή υποστήριξη που παρέχει ο Όμιλος Φράγκου στους πελάτες του εδώ και 50 χρόνια.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να επισκεφθείτε μία από τις εκθέσεις μας, για να βρούμε μαζί, το ιδανικό τζάκι για το χώρο σας.

επιλέξτε κατηγορία
espa-banner
espa-banner