Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Φράγκος το 1970 ξεκίνησε το σημαντικό της έργο πάνω στο μαντεμένιο ενεργειακό τζάκι.

Υπήρξε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκεύασε με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και μεγάλες αποδόσεις τα μαντεμένια ενεργειακά τζάκια Turbo fire.

Το 1975 βραβεύτηκε με το βραβείο ευρεσιτεχνίας από το Ελληνικό κράτος.

Το 1985 παράλληλα εισάγει Γαλλικά ενεργειακά τζάκια της SEGUIN DUTERIEZ προσθέτοντας άλλο ένα προϊόν στην Ελληνική αγορά με αποτέλεσμα να την κατακτήσει.

Το 1986 γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος του Γαλλικού οίκου SEGUIN DUTERIEZ έχοντας περάσει σε πώλησης ακόμα και τον αντιπρόσωπο Ρωσίας της seguin, αυτό το καταφέραμε γιατί πέραν της δικής μας πείρας δημιουργήθηκε ένα δίκτυο με 35 σημεία πώλησης που στήριξαν το προϊόν σε όλη την Ελλάδα.


http://www.cheminees-seguin.com/

Από το 1987 έως το 1995 βραβεύεται κάθε χρόνο από διεθνής και εγχώριες εκθέσεις για την συνεχόμενη καινοτομία των προϊόντων της, το desing των περιπτέρων της καθιστώντας την ως την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τους αρχιτέκτονες του Ομίλου που δίνουν πραγματικά μέχρι και σήμερα όλον τους τον καλό εαυτό σε κάθε μας κίνηση.

Το 1995 η εταιρεία Φραγκος γίνεται ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και μπαίνει δυναμικά στον τομέα της κατασκευής και του REAL-ESTATE στα βόρεια προάστια της Αττικής, σήμερα στο πορτοφόλια του Ομίλου βρίσκονται πάνω από 5.000 ακίνητα καλύπτοντας κάθε πελάτη.

Οι νομικοί , οι αρχιτέκτονες και οι πολιτικοί μηχανικοί του Ομίλου βοηθούν για την πραγματοποίηση του δικού σας ονείρου αλλά και του δικού μας οράματος.

Παράλληλα γίνεται η κεντρική εισαγωγική εταιρεία των Γαλλικών οίκων FONTE FLAMME  BORDELET και AXIS  (του οίκου seguin) καταφέρνοντας έτσι να έχουμε την μεγαλύτερη και την πιο ποιοτική ποικιλία ενεργειακών τζακιών σε όλη την Ελλάδα.

     
         http://www.fonte-flamme.com/       http://www.bordelet.com/

Το 2001 Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΡΑΓΚΟΣ γίνεται η κεντρική εισαγωγική εταιρεία Ελλάδος των Ολλανδικών οίκων HET ANKER και ΚΟΟPMANS φέρνοντας στην Ελληνική αγορά το δερμάτινο σαλόνι και το δρύινο έπιπλο ολοκληρώνοντας έτσι το interion desing κάθε παλαιάς και νεόκτιστης κατοικίας.

Το 2003 κατασκευάζεται η νέα ιδιόκτητη έκθεση του Ομίλου 1000 τ.μ στα βόρεια προάστια και σε έκταση 8.000 τμ

 

Το 2004 προστίθεται άλλη μια εταιρεία στον τομέα του ενεργειακού τζακιού η εταιρεία LACUNZA, μια Ισπανική εισαγωγή με προϊόντα που έχουν αγαπηθεί από όλους και πελάτες αλλά και αντιπροσώπους.


http://www.lacunza.net/  

O OΜΙΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ εδώ και 5 χρόνια είναι κεντρικός αντιπρόσωπος της εταιρείας AXIS που ανήκει στoν όμιλο εταιρειών Seguin Duteriez.


http://www.cheminees-axis.com/

Σήμερα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει εδώ και 40 χρόνια

 

                                                                                                                              Με εκτίμηση

                                                                                                                       ο ιδρυτής του Ομίλου

                                                                                                                   ΦΡΑΓΚΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ