ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:
BBQ
Συσκευές Μπάρμπεκιου
ΟFYR BARBECUE
FIREPIT ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ 100 CORTEN
ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
image
Όνομα προϊόντος

FIREPIT ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ 100 CORTEN

Περιγραφή

    Το Firepit – Μπάρμπεκιου 100 είναι ένα λειτουργικό έργο τέχνης, πιο πρακτικό και κομψό από ένα τυπικό μπάρμπεκιου. Oι απλές, μοντέρνες γραμμές του λειτουργούν αρμονικά με κάθε τοπίο από το γκαζόν της υπαίθρου μέχρι την κομψή βεράντα ενός εστιατορίου. Όταν έρθει η ώρα να διασκεδάσετε αυτό το κομψό, υπαίθριο γλυπτό μεταμορφώνεται σε μια ζεστή φιλόξενη εστία για μαγείρεμα και socializing. Επίσης είναι ιδανικό, λόγο του μεγέθους του, να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματικούς χώρους  εστιατορίων ή ξενοδοχείων ή ακόμα σε catering δίνοντας τη δυνατότητα να μας παράγει μεγάλη ποσότητα φαγητού λόγο των 100cm πλατό του. Υπάρχει η επιλογή  να  είναι  τροχήλατο και να φέρει  ξύλινη λαβή  για να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στο χώρο που επιθυμείτε.  

    Ο μοναδικός σχεδιασμός του, το καθιστά μια εξαιρετικά ευέλικτη συσκευή ψησίματος, ο κωνικός σχεδιασμός της εστίας έχει ένα φαρδύ, επίπεδο πλατό ως μια εξαιρετικά αποτελεσματική επιφάνεια ψησίματος, μαγειρέματος ή και σούβλας και μας δίνει την  δυνατότητα να μαγειρεύουμε με έναν παραδοσιακό υγιεινό τρόπο διότι το φαγητό μας δεν βρίσκονται πάνω στην φωτιά. Έτσι τηγανίζετε αυγά, ψήνετε λαχανικά, ψάρια ή ακόμα σουβλίζετε τα κρεατικά σας μαγειρεύοντας τα στο ξύλο με ασφάλεια και όμορφες μυρωδιές. 

    Σε αντίθεση με άλλες εξωτερικές κουζίνες, το Firepit – Μπάρμπεκιου 100 απαιτεί πολύ λίγο καθαρισμό και ελάχιστη συντήρηση. Τα υπολείμματα και το έξτρα λίπος πηγαίνουν κατευθείαν στη φωτιά λόγο της κλίσης του πλατό . 

   Το πλατό είναι από ειδικό ατσάλι το οποίο δεν διαβρώνεται εφόσον του κάνουμε την σωστή συντήρηση . Δίνεται 5 χρόνια εγγύηση στο πλατό και 3 χρόνια εγγύηση στον εξωτερικό χάλυβα. Τα συγκριμένα Firepit – Μπάρμπεκιου 100  βγαίνουν  στους εξής χρωματισμούς , rusty (φυσικό χρώμα σκουριάς ),σε μεταλλικό μαύρο χρώμα και σε επιφάνεια μαύρου βιομηχανικού μπετό. Επίσης φέρει πιστοποιητικό υγιεινής από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο BSI για χρήση υγιεινού μαγειρέματος και τηρεί τους Ευρωπαϊκούς κανόνες ασφάλειας και υγιεινής . 

    Η εστία μονή της μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα χαμηλό τζάκι εξωτερικού χώρου όπως μια παραδοσιακή εστία εκπέμποντας  ζεστασιά και θαλπωρή , φέρνοντας τους ανθρώπους κοντά.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να έχουν μικρές διαφοροποιήσεις, λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης του site. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για ακριβείς πληροφορίες.

ΑΝΟΙΓΜΑ +
ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
image image image image image image image image image image image image
σχετικά προϊόντα
espa-banner
espa-banner